maandag 28 januari 2013

Kandidaten gezocht voor de Sustainable Partnerships Award

Business and Society Belguim meldden op hun website dat ze de samenwerking tussen bedrijven en het middenveld in de kijker willen zetten met Sustainable Partnership Award:
"Business & Society Belgium en KAURI bundelen de krachten van hun netwerken en organiseren de Sustainabale Partnerships Award. Deze Award is de nationale selectieronde voor de European CSR Award, een pan-Europees programma gesteund door de Europese Unie en uitgerold in 28 verschillende landen, met de bedoeling om de meest inspirerende partnerschappen tussen de bedrijven en het middenveld in de verf te zetten.
KMOs, grote bedrijven, NGOs, openbare en academische instellingen, verenigingen, stichtingen, enz. mogen zich kandidaat stellen. De Sustainable Partnerships Award zal projecten belonen die maatschappelijke uitdagingen op een innoverende manier oplossen; de impact op de maatschappij en het bedrijf zal ook worden opgenomen in de projectbeoordeling.
Deelnemen kan tot 1 maart 2013. Een onafhankelijke multi-stakeholders jury (vertegenwoordigers van de bedrijfswereld en het middenveld) zal de dossiers beoordelen. In april 2013 komen de kandidaten en de winnaars in Brussel samen om hun partnerschappen te vieren. De winnaars van de Sustainable Partnerships Award worden ook uitgenodigd op de slotceremonie van de European CSR Award die in juni zal plaatsvinden."
Meer informatie en formulieren zijn te vinden op de website van Business and Society

Geen opmerkingen:

Een reactie posten